by admin
Το Νοέμβριο του 2008, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης για την εταιρεία IQ SOLUTIONS O.E. Η λύση περιλαμβάνει την υλοποίηση ενός web Interface, με χρήση .NET πλατφόρμας και τεχνολογίας flash, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος BizeGate, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των πελατών και εν γένει, όλων των χρηστών που επιθυμούν να συναλλάσσονται με την εταιρεία με σύγχρονο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, στις ειδικές απαιτήσεις του έργου περιλαμβάνεται η υλοποίηση on-line συστήματος τεχνικής υποστήριξης (Issue Manager) που είναι προσβάσιμο από κάθε πελάτη της εταιρείας μέσω Internet και παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης τεχνικών προβλημάτων και αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου - σε πραγματικό χρόνο - της εξέλιξης (status) των παραγγελιών, παραδόσεων και άλλων θεμάτων επικοινωνίας.
Η προαναφερόμενη λύση είναι προσβάσιμη on-line και επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το Expert ERP της Entersoft, για την ανταλλαγή των πληροφοριών.
by admin
Η Regate AE ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή του BizeGate στην εταιρεία PROXIMITY ZZ A.E. Η λύση αυτή θα καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των Merchandisers της εταιρείας (που θα απασχοληθούν σε αυτήν τη φάση στο project του ΟΤΕ), καθώς και των Υπεύθυνων Διαχείρισης Έρευνας Αγοράς για λογαριασμό συγκεκριμένου πελάτη της εταιρείας (American Express).
by admin
Η Regate AE έθεσε σε λειτουργία το BizeGate 4C στην εταιρεία Johnson & Johnson Α.Ε. Η λύση αφορά στην κάλυψη αναγκών παραγγελιοληψίας των συνεργατών της εταιρείας, με το υποσύστημα BizeGate 4C απεριόριστων χρηστών, εφαρμογή η οποία εξυπηρετεί περισσότερους από 650 χρήστες.
by admin
Από σήμερα, η έδρα της REGATE A.E. θα βρίσκεται στην οδό Κρεσταίνης 43, στη Νέα Φιλαδέλφεια, 143 42. Επίσης, τα νέα μας τηλέφωνα είναι 217-700.50.40, 217-732.99.00, 217-732.27.77. Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στο νέο μας χώρο και να συζητήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας.