Η λύση Asset Tracking της Regate απευθύνεται σε επιχειρήσεις που συντηρούν πάγια εκτός του φυσικού χώρου της επιχείρησης, όπως για παράδειγμα ψυγεία σε περίπτερα (π.χ. αναψυκτικό, παγωτό, κλπ) , εξοπλισμός σε εστιατόρια, μηχανές σε παραγωνικές μονάδες, αυτόματοι πωλητές,  κ.ο.κ.

Με τη λύση Asset Tracking της Regate, είναι εύκολο να παρακολουθήσετε τα πάγια σας  που βρίσκονται έξω από τον χώρο της εταιρείας σας και να συνδυάσετε  τις πληροφορίες με όλες τις ομάδες πωλήσεων, merchandisers και τεχνικών. Έτσι με μια ολοκληρωμένη λύση, η επιχείρησή σας έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει που βρίσκονται τα πάγια, πώς χρησιμοποιούνται, ενώ μπορεί να μεταφέρει μηνύματα προς την ομάδα πωλήσεων, ή προς την ομάδα τεχνικών.

Η ολοκληρωμένη λύση διασυνδέεται τόσο με τα υπόλοιπα συστήματά μας, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται είτε από Merchandisers, είτε από τεχνικούς είτε από πωλητές ή επιθεωρητές πωλήσεων. Σε συνδυασμό με φωτογράφιση του παγίου και στίγμα GPS, η εταιρεία σας πλέον έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των παγίων σας στην αγορά, σε συνδυασμό με το σημείο που βρίσκονται.

 

e-max.it: your social media marketing partner
Regate in FacebookRegate in TwitterRegate in Youtube Regate in LinkedIn Regate in Google+

Stay Connected

Αθήνα:
   Λ. Μεσογείων 419, 15343
  215 - 55.17.050
Θεσ/νίκη:
   Α. Σβώλου 1, 56626
  2312-201.555
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

801 11 11880


Που θα μας βρείτε

Regate in Greece

Partners

Regate HAMAC Partner

 

Regate Zebra Partner

 

Regate Microsoft Partner