Η Regate χορηγός στο First Dairy Conference 2019

Η Regate είναι χορηγός στο First Dairy Conference 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο εκδηλώσεων «Κτήμα Αριάδνη». Στόχος του συνεδρίου είναι να γίνουν πρόσφορες συζητήσεις που αφορούν την βιομηχανία των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Έχοντας διεκπεραιώσει με επιτυχία σειρά σημαντικών Mobile CRM και Sales Force Automation έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Regate έρχεται να παρουσιάσει τις νέες mobile λύσεις για τον γαλακτοκομικό κλάδο. Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται μεγάλες επιχειρήσεις όπως οι FrieslandCampina Hellas, Δωδώνη Α.Ε., Βέρο Κρητικό, ενώ στο εξωτερικό η εταιρεία εξυπηρετεί μεγάλους ομίλους, όπως ο όμιλος Lactalis, εταιρείες Albalact, Covalact, Dorna Lactate και άλλες, οι οποίες πέτυχαν την αυτοματοποίηση των ομάδων πωλήσεών τους σε επίπεδο merchandising, παραγγελιοληψίας και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (exvan) και απέκτησαν ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της αγοράς.

Regate in FacebookRegate in TwitterRegate in Youtube Regate in LinkedIn Regate in Google+

Stay Connected

Αθήνα:
   Δημ. Γούναρη 2 &
Χαλανδρίου, 15343
  215 - 55.17.050

   Καραολή και Δημητρίου
των Κυπρίων 26, 54630

  2312-201.555

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

801 11 11880


Που θα μας βρείτε

Regate in Greece


Partners

Regate HAMAC Partner

 

Regate Zebra Partner

 

Regate Microsoft Partner