Η Regate χορηγός στο Mobile World Congress 2016

Η REGATE, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2016 (Βαρκελώνη, 22-25 Φεβρουαρίου), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που πρωτοπαρουσιάζονται στο Mobile World Congress.

Μέσα από το συνέδριο, τα στελέχη της εταιρείας ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο χώρο του «mobility» και εκπαιδεύονται πάνω σε νέες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν νέες συνεργασίες για την παροχή εξελιγμένων λύσεων οι οποίες βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη των πελατών μας.

Φετινός στόχος της REGATE είναι η διεύρυνση της πλατφόρμας Regate Effective με νέες καινοτόμες τεχνολογίες που παρουσιάζονται στο συνέδριο, όπως με παρόμοιο τρόπο πέρυσι προέκυψε η πλατφόρμα Mobile Device Management με την εμπορική ονομασία Regate Safe Mobility.

Regate in FacebookRegate in TwitterRegate in Youtube Regate in LinkedIn Regate in Google+

Stay Connected

Αθήνα:
   Λ. Μεσογείων 419, 15343
  215 - 55.17.050
Θεσ/νίκη:
   Α. Παπανικολάου 50, 57010
  2312-201.555
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

801 11 11880


Που θα μας βρείτε

Regate in Greece

Partners

Regate HAMAC Partner

 

Regate Zebra Partner

 

Regate Microsoft Partner