ΑΙΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πιστοποίηση στη χρήση του Regate Effective


Με τη διείσδυση της έννοιας του “mobility” στις ζωές όλων, οι σύγχρονες επιχειρήσεις επενδύουν καθημερινά στους ανθρώπους τους, δίνοντάς τους τα κατάλληλα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να επιτύχουν τους στόχους τους. Η Regate συμμετέχει ενεργά στην επένδυση αυτή, ειδικά στο τμήμα πωλήσεων, προσφέροντας τόσο τα κατάλληλα εργαλεία (SFA, Merchandising, eDetailing, κλπ) όσο και την απαιτούμενη τεχνογνωσία υπό μορφή σεμιναρίων-εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις σύγχρονες αυτές επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια αυτά, η REGATE επιβραβεύει τους πελάτες της και πιστοποιεί τα στελέχη τους στη χρήση σύγχρονων συστημάτων Sales Force Automation, βασισμένα στην πλατφόρμα Regate Effective. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για όλα τα στελέχη των εταιρειών που εργάζονται καθημερινά στο πεδίο (πωλητές, merchandisers, τεχνικοί κ.ά.) και χρησιμοποιούν συστήματα αυτοματοποίησης πωλήσεων της εταιρείας μας. Διασφαλίζει την αναβάθμιση της εικόνας των εν κινήσει στελεχών και αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Εντός πέντε εργάσιμων ημερών θα σας αποσταλεί το πιστοποιητικό σας.

Η διαδικασία για την πιστοποίηση είναι απλή. Συμπληρώστε ορθά όλα τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, για να σας ταυτοποιήσουμε στο σύστημα, ώστε να σας αποστείλουμε την πιστοποίηση.
Τα πεδία με (*). είναι υποχρεωτικά!

Όνομα: (*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
Επώνυμο (*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
E-mail (*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
Κινητό (Προαιρετικά)
Το πεδίο πρέπει να περιέχει μόνο αριθμούς!
Σε ποιά εταιρία εκπαιδευτήκατε; (*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
Θυμάστε Πότε;
Μήνας (*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Έτος (*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
Σχόλια
Invalid Input

Η πιστοποίηση είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες μας και όλα τα στελέχη που έχουν εκπαιδευτεί από την εταιρεία μας, από το 2004 και έπειτα.

Regate in FacebookRegate in TwitterRegate in Youtube Regate in LinkedIn Regate in Google+

Stay Connected

Αθήνα:
   Λ. Μεσογείων 419, 15343
  215 - 55.17.050
Θεσ/νίκη:
   Α. Παπανικολάου 50, 57010
  2312-201.555
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

801 11 11880


Που θα μας βρείτε

Regate in Greece

Partners

Regate HAMAC Partner

 

Regate Zebra Partner

 

Regate Microsoft Partner