myb2b.gr ενάντια στον COVID-19

Περιγραφή

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις που θέλουν να βοηθήσουν τους πελάτες αλλά και τους εταιρικούς χρήστες, ώστε να οδηγούνται στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων με ταχύτητα, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, έχουν τώρα την δυνατότητα να αξιοποιήσουν εξελιγμένες εφαρμογές Β2Β. b2bΜια εφαρμογή Β2Β είναι μια συλλογή ενεργειών και διαδικασιών, που άλλοτε απευθύνεται στη σχέση εταιρείας με τον πελάτη, άλλοτε σε εσωτερικές διαδικασίες, οι οποίες πρέπει να διατεθούν στα στελέχη της εταιρείας.

Μια εφαρμογή Β2Β που απευθύνεται στους πελάτες μιας εταιρείας, έχει ως σκοπό να δώσει άμεση πληροφόρηση στον πελάτη (π.χ. στοκ, διαθεσιμότητα, νέα είδη και υπηρεσίες, νέους τιμοκαταλόγους, οικονομικά στοιχεία) με σκοπό να διευρύνει αυτή τη σχέση πελάτη-προμηθευτή. Οι εφαρμογές Β2Β συμβάλλουν στην αυτοματοποίηση εσωτερικών λειτουργιών και διαδικασιών, καθώς και στην αύξηση της διαθεσιμότητας δεδομένων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε αναλύσεις δημιουργώντας αναφορές, πίνακες εργαλείων και οπτικοποιήσεις, ώστε τα αναλυτικά αποτελέσματα να είναι διαθέσιμα στους εταιρικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων

Με μια εφαρμογή Β2Β (που μπορεί να ενσωματώνει ένα Β2Β eshop, μπορεί όμως και όχι) η εταιρεία αυτοματοποιεί ορισμένες λειτουργίες της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και άλλα πεδία της επιχείρησης να αρχίσουν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Η φιλοσοφία της Regate είναι να δημιουργήσουμε σημαντική μακροπρόθεσμη επιχειρηματική αξία και ταχύτερη ανάπτυξη για τους πελάτες μας, όπως αντικατοπτρίζεται στη σουίτα λογισμικού Regate Effective, με την ενσωμάτωση των απαραίτητων Β2Β διαδικασιών που επιθυμεί ο κάθε πελάτης.

 
 
 

B2B e-shop

Η τάση πλέον ορίζει ότι τα σύγχρονα eshops πρέπει να υλοποιούνται σε πλατφόρμες που δίνουν έμφαση στην εμφάνιση, με σκοπό ο τελικός πελάτης να έχει ένα μοντέρνο περιβάλλον, το οποίο μπορεί να αλλάζει εύκολα και γρήγορα με τη χρήση templates (themes).

Η τάση πλέον ορίζει ότι τα σύγχρονα eshops πρέπει να υλοποιούνται σε πλατφόρμες που δίνουν έμφαση στην εμφάνιση, με σκοπό ο τελικός πελάτης να έχει ένα μοντέρνο περιβάλλον, το οποίο μπορεί να αλλάζει εύκολα και γρήγορα με τη χρήση templates (themes).

Ένα ολοκληρωμένο e-shop που απευθύνεται στη σχέση μεταξύ επιχειρήσεων, διαφέρει κατά πολύ από ένα e-shop που απευθύνεται σε καταναλωτές. Στις παρακάτω ενότητες, θα βρείτε τις δυνατότητες που προσφέρει ο συνδυασμός Regate Effective και WordPress σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να ενεργοποιήσει το κανάλι των online πωλήσεων.

 
 
 

WordPress και Regate Effective

Σύμφωνα με τα trends του BuiltWith, περισσότερα από 70% των eShops φτιαγμένα με WordPress, λειτουργούν με το WooCommerce. Περισσότερα από 500 νέα sites φτιάχνονται καθημερινά με WordPress, εκεί όπου η επόμενη πλατφόρμα έχει αντίστοιχα νούμερα 60-80 ημερησίως (Shopify, Squarespace, κ.α.). Είναι γεγονός ότι το 22% των top 1.000.000 eCommerce sites παγκοσμίως υποστηρίζονται με WordPress.

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Regate να επενδύσει στη διασύνδεση του διδύμου «Wordpress και WooCommerce» με το Regate Effective. Βασίστηκε στις παγκόσμιες τάσεις, που διέπουν ότι μια στις τέσσερις ηλεκτρονικές πλατφόρμες eCommerce βασίζονται σε αυτό το δίδυμο.

Στην Ελλάδα και μόνο, υπάρχουν πάνω από 12.000 εγκαταστάσεις του WooCommerce, ενώ σύμφωνα με δεδομένα Σεπτεμβρίου 2020, οι συνολικές εγκαταστάσεις ξεπερνούν τα 2,8 εκ.

Αυτό έχει πολλαπλά οφέλη για μια επιχείρηση που επιθυμεί να υλοποιήσει την ιστοσελίδα της με WooCommerce:

  • • Υπάρχει πληθώρα προγραμματιστών για να υποστηρίξουν το WordPress.
  • • Υπάρχει πληθώρα templates (σχεδιάσεις ιστοσελίδων) ώστε να μπορεί το κάθε eShop να πάρει τη μορφή που του αξίζει.
  • • Υπάρχει μεγάλη αποδοχή από τους πελάτες, που στο 25% των καταστημάτων που μπαίνουν έχουν το ίδιο user experience
  • • Δεν βασίζεται σε πλατφόρμες μιας μικρής εταιρείας, αλλά σε μια παγκόσμια κοινότητα.
  • • Σε επίπεδο ασφαλείας, με τόση μεγάλη διασπορά ιστοσελίδων, τα προβλήματα λύνονται αυτόματα και κεντρικά για όλους.

Το τρίπτυχο Regate Effective – WordPress – WooCommerce αποτελεί σήμερα μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για το τμήμα πωλήσεων της κάθε ελληνικής επιχείρησης, με την 15ετή και επιπλέον εμπειρία της Regate και τον παγκόσμιο leader στις υλοποιήσεις ιστοσελίδων.

 
 
 

myb2b.gr

Ειδικά για την περίοδο της πανδημίας, η Regate ετοίμασε την ιστοσελίδα myb2b.gr όπου η κάθε επιχείρηση μπορεί να αναλύσει αναζητήσει λύσεις στα προβλήματα του σύγχρονου ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και των νέων προβλημάτων που εμφανίστηκαν λόγω της πανδημίας. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται σε μελέτη του ΣΕΒ με τίτλο «E-commerce: Πρακτικός οδηγός για σωστή επικοινωνία με τον καταναλωτή» που έχει ως στόχο να ενημερώσει τις επιχειρήσεις, με όσο το δυνατόν πληρέστερο και σαφή τρόπο, για τους τρόπους βελτιστοποίησης των πληροφοριών που παρέχουν στους καταναλωτές μέσα από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Για να μάθετε περισσότερα για το myb2b.gr κάντε κλικ εδώ

 

Regate in FacebookRegate in TwitterRegate in Youtube Regate in LinkedIn